Ca sa ne mai delectam cu ceva placut, va propun un mic popas in universul vinurilor romanesti. Va recomand sa incercati un sortiment de vin foarte special, ‘Lacrima lui Ovidiu’. O creatie a celor de la Murfatlar, pastrat si innobilat in butoaie de stejar. Din ce am mai auzit acesta merge bine combinat cu branzeturi cu mucegai albastru si o paine ciabatta. Daca preferati branzeturi cremoase, cu mucegai alb, puteti sa le armonizati cu vinuri tinere gen merlot, cabernet sau pinot noir.
Pentru mai multe informatii ca sa alegeti bine vinurile pentru o cina mai speciala, puteti consulta site-ul
http://www.coolinaria.ro/a/1497/Sfaturi-utile-pentru-combinarea-inspirata-a-mancarii-si-a-vinurilor-la-masa. html
pe curand!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s